Pabordes Vilanova i la Geltrú

SALUTACIÓ PABORDES DE LA FESTA MAJOR DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Sembla que fos ahir quan l’aventura d’organitzar la Festa Major s’iniciava per nosaltres, una festa major que cadascú dels pabordes sentim i vivim de forma diferent.

Un procés que ha permès que un grup de persones, amb la seva personalitat i caràcter, tingués una fita en comú, fer una Festa Major on tothom hi tingui cabuda.

Us presentem, doncs, un programa d’activitats que representa la culminació de molts mesos de treball i esforç, de posar moltes idees sobre la taula i de llargues hores de converses amb entitats i col·lectius vilanovins sense les quals la Festa Major no seria possible.

No ha estat fàcil, però esperem que us agradi i que gaudiu de tots els moments amb les vostres famílies, parelles, amics… Perquè aquesta festa ha estat pensada per a vosaltres.

Volem que sortiu pels carrers de Vilanova i els feu vostres, que oloreu l’essència de l’alfàbrega i l’olor de pólvora després del pas del foc i que us emocioneu amb el toc de matinades.

Us animem a que us poseu les vostres millors gales de color de blanc i que, sobretot, mireu els estels i ho feu com mai nosaltres ho havíem fet fins ara. Perquè aquesta Festa Major no només serà blanca si no també d’un blau intens.

Visca la Festa Major!

Visca Vilanova i la Geltrú!

Pabordes 2016

Pabordes de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2016


Fatal error: Allowed memory size of 104857600 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /home3/jmmynbuz/public_html/fm/wp-includes/plugin.php on line 179