Pabordes de la Festa Major

Anar de festa.  Vet aquí la frase, senzilla, curta, però plena de contingut, carregada de sentit. Què vol dir anar de festa? Relacionar-se amb els altres, percebre sensacions que ens allunyen dels afers quotidians, de la rutina diària, estimar, menjar, beure, sentir, gaudir, doncs, en tota la plenitud de la nostra  Festa, viure en vilanoví.

Estar a la Festa  Major.  Tot i ser un període temporal del calendari, la Festa Major no és solament un temps, és sobretot un lloc, aquell lloc on tots els vilanovins ens reconeixem com a tals, membres de la mateixa comunitat, ciutadans iguals en la Festa i per a la  Festa.

Fer de paborde.  Els Pabordes, aquells que d’ençà de 1997, ara ha fet vint anys, han tingut la responsabilitat d’organitzar la Festa Major, els que amb més o menys encert han tingut i tenen a les seves mans la Festa més comunitària dels vilanovins.

N’haureu sentit a parlar, d’aquests que fan de Pabordes i que, conjuntament amb les entitats, associacions i colles de balls populars i entremesos, han fet i fan la  Festa.

Convidar.  Ara ja ha arribat el moment i som al lloc indicat, en el moment precís, per gaudir i sentir-se partícips de la comunitat vilanovina, de sentir-se plenament vilanovins a través de la  Festa, la nostra  Festa. Els Pabordes ens hi conviden, anem de  Festa, és Festa Major!

La Festa és vostra!

 

2.530 Comments


    Fatal error: Allowed memory size of 104857600 bytes exhausted (tried to allocate 2786260 bytes) in /home3/jmmynbuz/public_html/fm/wp-includes/class-walker-comment.php on line 181